ΥΛΙΚΑ

  • 300γρ. αλεύρι ντίνκελ
  • 5γρ. ξηρή μαγιά
  • 200ml χλιαρό νερό
  • 1κ.σ. ξύδι
  • 1κ.γ. αλάτι
  • ½ φλ. Κολοκυθόσπορος 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και τη μαγιά και σιγά σιγά προσθέτουμε το νερό μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 40-50 λεπτά. Στην συνέχεια κόβουμε το ζυμάρι σε 4 ίσα μέρη και προσθέτουμε από πάνω τον κολοκυθόσπορο. Ψήνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 80 Kcal
Carbs: 28 g
Pro: 8 g
Fat: 0.8 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές