Buddha Bowl


Υλικά για 2 μερίδες

  • 1 μεγάλη γλυκοπατάτα,
  • 1φλ. ωμό άγριο ρύζι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 500γρ. στήθους κοτόπουλου
  • ½ κ.γ. ginger
  • 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1κ.σ. μέλι
  • ½ φλ. χυμός lime  
  • 1 αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
  • Kale
  • 1κ.σ. σουσάμι

Οδηγίες

Ψήνουμε στον φούρνο το κοτόπουλο και την γλυκοπατάτα. Αφού κρυώσουν τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Στην συνέχεια αφού έχουμε βράσει το ρύζι το προσθέτουμε στο μπολ με τα άλλα δυο υλικά, το σπανάκι και το αβοκάντο. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, το ginger και το lime για να φτιάξουμε την σως.  Τέλος προσθέτουμε την σως και το σουσάμι στο μπολ που έχουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή