Γεμιστός σολομός με σπανάκι και φιλαδέλφεια συνοδεύεται με μαύρο ρύζι


Υλικά για 2 μερίδες

  • 400γρ. σολομός φιλέτο
  • 300γρ. ωμό σπανάκι
  • 60γρ. φιλαδέλφεια light
  • Πιπέρι
  • Κουρκουμάς
  • 150γρ. μαύρο ρύζι

Οδηγίες

Βράζουμε το σπανάκι για 10 λεπτά. στην συνέχεια ανοίγουμρ τα κομμάτια σολομού στην μέση και γεμίζουμε με σπανάκι και φιλαφέλφεια. Βάζουμε τον σολομό στην λαδόκολλα και ρίχνουμε το πιπέρι και τον κουρκουμα. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το μαύρο ρύζι για 20-30 λεπτά και αφού είναι έτοιμο το στραγγίζουμε. Τέλος, σερβίρουμε τον σολομό μαζί με το μαύρο ρύζι.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή