ΥΛΙΚΑ

  • 50ml ελαιόλαδο
  • 1φλ. λευκό κρασί
  • 200γρ. αλεύρι ολικής
  • 1φλ. σουσάμι
  • 50γρ. παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο και το κρασί και ανακατεύουμε καλά. Αν δούμε ότι το μείγμα είναι πολύ πηχτό προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό. Στην συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατευτούμε. Φτιάχνουμε τα κριτσίνια και τα περνάμε από το σουσάμι. Τέλος ψήνουμε στο φούρνο σε λαδόκολλα για 20-30 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
30 τεμάχια

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 45 Kcal
Carbs: 5 g
Pro: 1.2 g
Fat: 2.5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές