Spaghetti με παντζαρι


Υλικά για 4 μερίδες

  • 200 γρ. Παντζάρια βρασμένα
  • 1φλ. καρύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 20γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 500γρ. spaghetti

Οδηγίες

Σε ένα μίξερ ρίχνουμε τα παντζάρια μαζί με τα καρύδια και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Στην συνέχεια σε ένα μπόλ ρίχνουμε το μείγμα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά. Αφού έχουμε βράσει τις πέννες προσθέτουμε το πέστο παντζαριού και ανακατεύουμε μαζί με τα ζυμαρικά.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή