ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. μέλι
  • 2φλ. ηλιόσπορος
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το μέλι για 5 λεπτά σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τον ηλιόσπορο μέσα στο κατσαρολάκι μαζί με το μέλι και ανακατεύουμε καλά. αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ξύσμα από πορτοκάλι. Στρώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και αφήνουμε να κρυώσει. Στην συνέχεια το κόβουμε σε ισόποσα κομμάτια.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
8 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 225 Kcal
Carbs: 31 g
Pro: 5 g
Fat: 10 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές