ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. Παντζάρια βρασμένα
  • 1φλ. καρύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 30γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 500γρ. spaghetti

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μίξερ ρίχνουμε τα παντζάρια μαζί με τα καρύδια και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Στην συνέχεια σε ένα μπόλ ρίχνουμε το μείγμα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά. Αφού έχουμε βράσει τα ζυμαρικά προσθέτουμε το pesto παντζαριού και ανακατεύουμε μαζί με τα spaghetti

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 416 Kcal
Carbs: 55 g
Pro: 22 g
Fat: 12 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές