ΥΛΙΚΑ

  • 1 γλυκοπατάτα
  • 2/3 της κούπας σιρόπι σφενδάμου
  • 1/2 της κούπας φυστικοβούτυρο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 1/2 κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 της κούπας κακάο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2/3 της κούπας βρώμη αλεσμένη
  • 1/4 της κούπας κομματάκια vegan κουβερτούρας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε την γλυκοπατάτα για 40 λεπτά στο φούρνο. Στην συνέχεια την πολτοποιουμε και την ρίχνουμε σε ενα μπολ προσθέτοντας σιγά σιγά όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.  Σε ένα ταψάκι απλώνουμε το μείγμα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
6 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 160 Kcal
Carbs: 20.1 g
Pro: 4.4 g
Fat: 8.5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές