ΥΛΙΚΑ

  • 300gr. Φιλέτο γαλοπούλας χωρίς δέρμα
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα λεμονιού από 1 λεμονι
  • 1 μικρό μάνγκο ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 1 αγγούρι, ψιλοκομμένο
  • 160 γρ. τοματίνια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1κουπα κόλιανδρος ψιλοκκομένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα φιλέτα γαλοπούλας σε μικρά κομμάτια και ψήνουμε στο αντικολλητικό τηγάνι για περίπου 20-30 λεπτά. στην συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και αφού έχουν κρυώσει τα κομμάτια γαλοπούλας τα προσθέτουμε στο μπολ, ανακατεύουμε τα υλικά και σερβίρουμε.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 272 Kcal
Carbs: 25 g
Pro: 15 g
Fat: 12 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές