ΥΛΙΚΑ
- 300gr. Φιλέτο γαλοπούλας χωρίς δέρμα
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Ξύσμα λεμονιού από 1 λεμονι
- 1 μικρό μάνγκο ψιλοκομμένο
- 1 μικρό αβοκάντο ψιλοκομμένο
- 1 αγγούρι, ψιλοκομμένο
- 160 γρ. τοματίνια
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1κουπα κόλιανδρος ψιλοκκομένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα φιλέτα γαλοπούλας σε μικρά κομμάτια και ψήνουμε στο αντικολλητικό τηγάνι για περίπου 20-30 λεπτά. στην συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και αφού έχουν κρυώσει τα κομμάτια γαλοπούλας τα προσθέτουμε στο μπολ, ανακατεύουμε τα υλικά και σερβίρουμε.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 272 Kcal |
Carbs: | 25 g |
Pro: | 15 g |
Fat: | 12 g |