ΥΛΙΚΑ
- 240 γρ. αλεύρι βρώμης
- 1 κ.γ. baking powder
- ½ κ.γ. μαγειρική σόδα
- ½ κ.γ. αλάτι
- 1 ½ κ.σ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. ταχίνι
- 2 ασπράδια αυγού
- 60γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- ½ φλιτζάνι σιροπι αγαύης
- ¼ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- ¼ φλιτζάνι φυτικό γάλα
- 280γρ. σμέουρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι βρώμης μαζί με το φυτικό γάλα, τα ασπράδια αυγού και το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε ελαφρώς. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Στην συνέχεια χωρίζουμε το μείγμα σε μερίδες και το βάζουμε σε μικρά ατομικά φορμάκια ή σε αντικολλητική φόρμα κέικ. Αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο, ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180-200 βαθμούς.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Γλυκά |
Ποσότητα: |
6 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 170 Kcal |
Carbs: | 24 g |
Pro: | 4.5 g |
Fat: | 5 g |