ΥΛΙΚΑ

  • 4 Ρυζογκοφρέτες
  • 2κ.σ. φυστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη
  • 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 30γρ. κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Σε ένα μπολ σπάμε τις ρυζογκοφρέτες μέχρι να γίνουν μικρά κομμάτια και προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου, ανακατεύοντας καλά το μείγμα. Ρίχνουμε σε μια φόρμα το μείγμα και το βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Στην συνέχεια αφού έχουμε λιώσει την κουβερτούρα, την ρίχνουμε πάνω από το  μείγμα και βάζουμε ξανά στην κατάψυξη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
6 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 118 Kcal
Carbs: 14 g
Pro: 3 g
Fat: 5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές