ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. βρώμη
  • 40ml γάλα αμυγδάλου
  • 50γρ. goji berries
  • 80gr. Σκουπ πρωτεΪνης
  • 50γρ. αμύγδαλα
  • 50γρ. φουντούκια
  • 20γρ. λιναρόσπορος
  • 50γρ.σταφίδες μαύρες
  • 30γρ. μέλι
  • 40γρ. ταχίνι
  • 20γρ. κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο multi χτυπάμε την βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη και την βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στην συνέχεια αλέθουμε τους ξηρούς καρπούς και τους ρίχνουμε στο μπολ μαζί με την βρώμη. Ανακατεύουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί εκτός από την κουβερτούρα. Στην συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε πάνω στο μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ‘ώρες να παγώσει και στην συνέχεα κόβουμε σε ισόποσα κομμάτια.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
10 τεμάχια

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 120 Kcal
Carbs: 17 g
Pro: 10 g
Fat: 5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές