ΥΛΙΚΑ

Για τα μπισκότα

  • 85γρ. αλευρι βρώμης
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • 1 πρεζα αλάτι
  • 125γρ. φυστικοβούτυρο
  • 75γρ. σιρόπι σφενδάμου

Για τη σοκολάτα

  • 100γρ.κουβερτούρα
  • 1κ.σ. φυτικό γάλα
  • 1κ.σ. σφενδάμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την βάση του μπισκότου μεχρι να ομοιογεμοποιηθουν. Στην συνέχεια με τα χεριά μας πλάθουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε στην άκρη σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τέλος, ψήνουμε τα μπισκότα στους 180 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά
  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για την σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να πήξει η σοκολάτα και στην συνέχεια γεμίζουμε τα μπισκότα με μια κουταλιά της σούπας περίπου το καθένα και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωμάτιου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
10 μπισκότα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 98 Kcal
Carbs: 10.5 g
Pro: 3 g
Fat: 5.6 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές