ΥΛΙΚΑ

  • 2 μπανάνες ώριμες
  • 100γρ. φαγόπυρο αλεσμένο
  • 2κ.σ.Κανέλα
  • 2 κ.σ. ταχίνι
  • 2κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. βανίλια σκόνη
  • Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις μπανάνες και με ένα πιρούνι τις λιώνουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε στην λαδόκολλα να ψηθούν για 15 -20 λεπτά στους 160 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 65 Kcal
Carbs: 9 g
Pro: 2 g
Fat: 3 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές