ΥΛΙΚΑ

  • 2 μπανάνες
  • 50γρ. αμυγδαλοβούτυρο
  • 180γρ. κουβερτούρα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια. Στην συνέχεια ανά δυο κομμάτια βάζουμε ανάμεσα αμυγδαλοβούτυρο και βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες. Στην συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε τις παγωμένες μπανάνες μέχρι να καλυφθούν. Διατηρούμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 80 Kcal
Carbs: 6.5 g
Pro: 4.5 g
Fat: 5.5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές