ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. νιόκι
- 2 τομάτες
- 1 πιπεριά πράσινη
- 30γρ.παρμεζάνα
- Φύλλα φρέσκου βασιλικού
- ½ κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. σκόρδο τριμμένο
- ½ κ.γ. κύμινο
- Φρέσκο πιπέρι
- Αλάτι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε ρίχνοντας τα νιόκι σε βραστό νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. Στην συνέχεια σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε 1κ.σ. ελαιόλαδο, κρεμμύδι την τομάτα και τη πιπεριά που έχουμε τρίψει και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν . Στην συνέχεια προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό, τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσει. Μετά από 15 λεπτά προσθέτουμε τα νιόκι και τη παρμεζάνα και αφήνουμε άλλα 2 λεπτά και σερβίρουμε.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
4 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | Kcal |
Carbs: | g |
Pro: | g |
Fat: | g |
