ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 αυγά
  • 100γρ. -150γρ. καλαμποκάλευρο  
  • 80γρ. ανθότυρο
  • Δυόσμος
  • Αλάτι-πιπέρι
     

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Στο μπολ ρίχνουμε σιγά-σιγά το καλαμποκάλευρο και και ανθότυρο. Τέλος προσθέτουμε στον δυόσμο και αλάτι-πιπέρι. Φτιάχνουμε τα πιτάκια μας και τα ψήνουμε σε λαδόκολλά στο φούρνο για 30λεπτά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
6-8 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: Kcal
Carbs: g
Pro: g
Fat: g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές