ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. ρεβίθια ωμά
- 200γρ. σπανάκι ωμό
- 1 πράσο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1κ.σ. κουρκουμάς σε σκόνη
- 1κ.σ. ginger σε σκόνη
- Πιπέρι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά αφού έχουμε μουλιάσει τα ρεβίθια για 12-14 ώρες (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και έτοιμα βρασμένα ρεβίθια), τα βράζουμε για 20-30 λεπτά, τα κατεβάζουμε από την φωτιά και σουρώνουμε. Στην συνέχεια σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το σπανάκι και το πράσο, τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά και κατεβάζουμε από την φωτιά.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 328 Kcal |
Carbs: | 37 g |
Pro: | 18 g |
Fat: | 12 g |
