ΥΛΙΚΑ

  • ½ φλ. χυμός λεμονιού
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 μικρό μάνγκο
  •  1 αβοκάντο,
  • 100 γρ. τοματίνια
  •  1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • ½ μικρό κόλιανδρο
  • 200 γρ. Μαύρα φασόλια,

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού έχουμε βράσει τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στην συνέχεια ψιλοκόβουμε τα τοματίνια, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το μάγνο και τον κόλιανδρο και τα προσθέτουμε στο μπολ. Σε ένα μικρό μπολάκι λιώνουμε το αβοκάντο και προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και το ξύσμα λεμονιού, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, ρίχνουμε την σως αβοκάντο στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 341 Kcal
Carbs: 33 g
Pro: 11 g
Fat: 15 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές