ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. πράσινα φασολάκια βρασμένα
  • 100γρ. γαρίδες βρασμένες
  • 20γρ. φυστίκι Aιγίνης
  • 1κ.σ. μουστάρδα
  • 1 λεμόνι
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά βράζουμε τις γαρίδες και τα φασολάκια. Στην συνέχεια προσθέσουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα φασολάκια ,τις γαρίδες και το φιστίκι αιγίνης και ανακατεύουμε τα υλικά.

Για την σως:
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το λεμόνι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος , προσθέτουμε την σως στη σαλάτα και σερβίρουμε.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 200 Kcal
Carbs: 15 g
Pro: 12.6 g
Fat: 10 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές