ΥΛΙΚΑ

  • 80γρ. βρώμη
  • 20γρ. σταγόνες κουβερτούρα 
  • 2κ.σ. σταφίδες
  • 4κ.σ. Αμύγδαλο τριμμένο 
  • 1 μπανάνα 
  • 1κ.σ. Ταχίνι ολικής 

Για το topping 

  • Γιαούρτι 2% 
  • Ανάμεικτα κόκκινα φρούτα 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε την μπανάνα κ τη λιώνουμε με ένα πιρούνι. Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά . Σε φορμάκια βάζουμε το μείγμα έτσι ώστε να πάρει την μορφή cup. Ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς . Όταν κρυώσουν προσθέτουμε το γιαούρτι και τα φρούτα. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 90 Kcal
Carbs: 10 g
Pro: 3 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές