ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ αλεύρι ολικής για όλες τις χρήσεις 
  • 2κ.γ. Baking powder 
  • 40γρ κακάο χωρίς ζάχαρη 
  • 20μλ ελαιόλαδο
  • 50ml φυτικό γάλα  
  • 150ml νερό 
  • 80γρ. Σιρόπι σφενδάμου 
  • 30γρ. Σταγόνες κουβερτούρας 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι μαζί με το γάλα αμυγδάλου, το ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθει το μείγμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σε φόρμες για muffins και ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
8-10 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 121 Kcal
Carbs: 19 g
Pro: 2.5 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές