ΥΛΙΚΑ

  • 220γρ. γιαούρτι
  • 50ml γάλα αμυγδάλου
  • 2κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 60γρ. κόκκινα φρούτα
  • 30γρ. κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζεις τα κόκκινα φρούτα στη κατάψυξη για περίπου 6 ώρες. Αφού έχουν παγώσει τα ρίχνουμε στο μίξερ μαζί με το γιαούρτι, το φυστικοβούτυρο και το γάλα και χτυπάμε καλά. Στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα σε ένα αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Αφού έχουμε λιώσει την κουβερτούρα, βγάζουμε το μείγμα από την κατάψυξη και με ένα μικρό κουτάλι ρίχνουμε την κουβερτούρα πάνω στο μείγμα. Βάζουμε στη κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
6 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 152 Kcal
Carbs: 15 g
Pro: 6 g
Fat: 8 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές