ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. μακαρόνια ολικής
  • 3 φέτες γαλοπούλα
  • 60γρ. μοτσαρέλα λευκή ή παρμεζάνα
  • 200γρ. Μανιτάρια
  • 50ml γάλα εβαπορέ light
  • Πιπεριά κόκκινη
  • Πιπεριά πράσινη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα αφήνουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Αφού έχουμε βράσει τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από αυτό που λέει η συσκευασία τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Στην συνέχεια ρίχνουμε το γάλα και λίγο νερό από τα μακαρόνια που είχαμε βράσει. Το αφήνουμε για 2 λεπτά και τέλος προσθέτουμε τη μοτσαρέλα ή την παρμεζάνα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 420 Kcal
Carbs: 60 g
Pro: 25 g
Fat: 12 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές