ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. μακαρόνια ολικής
- 3 φέτες γαλοπούλα
- 60γρ. μοτσαρέλα λευκή ή παρμεζάνα
- 200γρ. Μανιτάρια
- 50ml γάλα εβαπορέ light
- Πιπεριά κόκκινη
- Πιπεριά πράσινη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα αφήνουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Αφού έχουμε βράσει τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από αυτό που λέει η συσκευασία τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Στην συνέχεια ρίχνουμε το γάλα και λίγο νερό από τα μακαρόνια που είχαμε βράσει. Το αφήνουμε για 2 λεπτά και τέλος προσθέτουμε τη μοτσαρέλα ή την παρμεζάνα.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 420 Kcal |
Carbs: | 60 g |
Pro: | 25 g |
Fat: | 12 g |