ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. σολομός
  • 150γρ. νουντλς 
  • Πορτοκάλι
  • 1κ.σ. μουστάρδα
  • Πιπέρι φρέσκο 
  • 1κ.σ. Τζίντζερ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με ένα πινέλο αλείφουμε το σολομό με μουστάρδα, ρίχνουμε από πάνω φρέσκο πιπέρι και τριμμένο τζίντζερ. Κόβουμε φέτες πορτοκάλι και τις βάζουμε πάνω από το σολομό. Βάζουμε το σολομό σε λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Σε βραστό νερό ρίχνουμε τα νουτλς για 2 λεπτά και στην συνέχεια σουρώνουμε. 

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 487 Kcal
Carbs: 45 g
Pro: 28 g
Fat: 21 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές