ΥΛΙΚΑ

  • 80γρ. αλεύρι χαρουπιού
  • 20γρ. νιφάδες φαγόπυρου
  • 20γρ. Ηλιόσπορος
  • 20γρ κουβερτούρα τριμμένη
  • 1κ.γ. baking powder
  • 70-80ml νερό χλιαρό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το φαγόπυρο και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθει το μείγμα. Στη συνεχεία προσθέτουμε τον ηλιόσπορο, τη κουβερτούρα και το baking powder και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα στην λαδόκολλα και βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 65 Kcal
Carbs: 8 g
Pro: 3 g
Fat: 3 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές