ΥΛΙΚΑ

  • 200gr. Αλεύρι αμυγδάλου  
  • Αυγό
  • 50ml φυτικό γάλα  
  • 1κ.σ.  ginger σε σκόνη
  • 1κ.γ.μαγειρική σόδα
  • 2κ.γ. κανέλα
  • 1κ.γ. γαρύφαλλο
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • ¼ μελάσα
  • 100γρ. αμυγδαλοβούτυρο  
  • 80ml σιρόπι αγαύης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αυγό, το γάλα και χτυπάμε γάλα, στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι σιγά-σιγά και ανακατεύουμε το μείγμα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά  και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε τα cookies και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
20 - 22 τεμάχια

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 122 Kcal
Carbs: 7.8 g
Pro: 3 g
Fat: 9.3 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές