ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
  • ½ Κρεμμύδι 
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 100γρ. Κατίκι δομοκού
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2κ.σ. τζιντερ σε σκόνη
  • 1κ.σ. κουρκουμάς σε σκόνη
  • Πιπέρι 
  • Αλάτι 
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα μανιτάρια στη λαδόκολλα στο φούρνο με όλα τα μπαχαρικά και ψήνουμε για 10-15 λεπτά  λεπτά.
Στην συνέχεια τα βάζουμε το κρεμμύδι στην κατσαρόλα να τσιγαριστεί, ρίχνουμε τα μανιτάρια και βράζουμε για 25 λεπτά. Στην συνέχεια τα χτυπάμε με μιξερ χειρός σερβιρουμε και προσθέτουμε το κατίκι δομοκού. Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λεμόνι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 185 Kcal
Carbs: 8.5 g
Pro: 10 g
Fat: 10 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές