ΥΛΙΚΑ
- 1 μπρόκολο
- 60γρ. παρμεζάνα
- 4 αυγά
- 60γρ βρώμη σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού βράσουμε το νερό με λίγο αλάτι , προσθέτουμε το μπρόκολό και το βράζουμε για περίπου 15 λεπτά, Σουρώνουμε το μπρόκολο ύστερα και το ψιλοκόβουμε. Αφού έχουμε βγάλει όλα τα νερά από το μπρόκολό, σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά μεταξύ τους το μπρόκολο, τα αυγά, την παρμεζάνα, την βρώμη. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι για γεύση. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο μπορούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να φτιάξουμε πλέον τις τηγανίτες και ύστερα να τις σερβίρουμε.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
8 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 155 Kcal |
Carbs: | 12 g |
Pro: | 17 g |
Fat: | 8 g |