ΥΛΙΚΑ

  •  100γρ. Κατεψυγμένα φρούτα (εγώ διάλεξα κεράσια)
  •  300γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2%
  •  2κ.σ. Σιρόπι σφενδαμου 
  •  30γρ. Σταγόνες κουβερτούρας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού έχεις παγώσει τα φρούτα στην κατάψυξη, χτυπάς στο μίξερ με το γιαούρτι και στην συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνεις το σιρόπι σφενδαμου και τις σταγόνες κουβερτούρας. Ανακατεύεις καλά,  ρίχνεις το μείγμα σε μια φόρμα και το βάζεις στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. 

*Για το σερβίρισμα χρησιμοποιείς φρούτα τις επιλογής σου και σταγόνες κουβερτούρας

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 260 Kcal
Carbs: 30 g
Pro: 12 g
Fat: 4.2 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές