ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. ρύζι γλασέ
- 80ml σιρόπι αγαύης
- 180ml νερό
- 1 κ.σ. κανέλα
- 500ml γάλα σόγιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά και βάζουμε να βράσει το ρυζόγαλο για 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. Στην συνέχεια χωρίζουμε το μείγμα σε μπολάκια και αφού κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Γλυκά |
Ποσότητα: |
3 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 237 Kcal |
Carbs: | 40 g |
Pro: | 8 g |
Fat: | 5 g |