ΥΛΙΚΑ
- 2 αβοκάντο
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ γιαούρτι 2%
- 40γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Xυμός από 1 lime
- 2 κουταλιές της σούπας. χυμός πορτοκάλι
- 500γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες
- 100γρ. τοματίνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μικρό μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το γιαούρτι μαγιονέζα, το χυμό lime χυμό πορτοκάλι, την παρμεζάνα και το εσωτερικό από τα αβοκάντο. Στην συνέχεια σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε τις γαρίδες μαζί με τα τοματίνια και λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Αφού κρυώσουν οι γαριδες τις ρίχνουμε μαζί με όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, γεμίζουμε τα αβοκάντο με το μείγμα και σερβίρουμε.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 300 Kcal |
Carbs: | 8 g |
Pro: | 22 g |
Fat: | 17 g |