ΥΛΙΚΑ
- 50γρ. Κάσιους ωμά ανάλατα
- 30-40ml ελαιόλαδο
- 1 κ γ κανέλα
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. βανίλια σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τα Κάσιους στο φούρνο για 10 λεπτά. Στην συνέχεια τα βάζουμε στο μίξερ και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά-σιγά και χτυπάμε στο μίξερ. Τέλος προσθέτουμε την κανέλα, το αλάτι και τη βανίλια και ξανά χτυπάμε.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Γλυκά |
Ποσότητα: |
10 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 58 Kcal |
Carbs: | 4 g |
Pro: | 2 g |
Fat: | 4.5 g |