ΥΛΙΚΑ

  • 350g παγωμένα κόκκινα φρούτα
  • 3 κουταλιές μέλι
  • 4 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βατόμουρου χωρίς  ζάχαρης
  • 6 μεσαίου μεγέθους ώριμα αχλάδια
  • 80γρ. αλεσμένη βρώμη
  • 30γρ. αμυγδαλοβούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε τα κόκκινα φρούτα σε ένα μεγάλο μπολ με το μέλι και τη μαρμελάδα, στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμένα αχλάδι. Στην συνέχεια βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί μια λαδόκολλα, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την βρώμη με το αμυγδαλοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε ένα πιρεξ και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με τα κόκκινα φρούτα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 8 ώρες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
3 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 159 Kcal
Carbs: 19 g
Pro: 5 g
Fat: 8 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές