ΥΛΙΚΑ

  • 50γρ. Κάσιους ωμά ανάλατα
  • 30-40ml ελαιόλαδο
  • 1 κ γ κανέλα
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. βανίλια σκόνη 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τα Κάσιους στο φούρνο για 10 λεπτά. Στην συνέχεια τα βάζουμε στο μίξερ και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά-σιγά και χτυπάμε στο μίξερ. Τέλος προσθέτουμε την κανέλα, το αλάτι και τη βανίλια και ξανά χτυπάμε.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
10 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 58 Kcal
Carbs: 4 g
Pro: 2 g
Fat: 4.5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές