ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. σπανάκι
  • 100γρ. ρόκα
  • 100γρ. γλυκοπατάτα
  • 100γρ. κολοκύθα
  • 2κ.σ. κολοκυθόσπορος
  • 1κ.σ. σταφίδες
  • 30γρ.-40γρ. τριμμένη ξινομυζήθρα ή 30γρ. παρμεζάνα

Για την σως

  • 1κ.σ. ταχίνι
  • ½ κ.γ. μέλι
  • 1κ.σ. ξύδι
  • 1κ.σ. βαλσάμικο
  • 1κ.σ ελαιόλαδο
  • 1κ.σ. τριμμένο θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού έχουμε βράση την γλυκοπατάτα και την κολοκύθα, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά ανακατεύουμε κα προσθέτουμε την σως.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 256 Kcal
Carbs: 40 g
Pro: 8 g
Fat: 7 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές