ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. κατεψυγμένα θαλασσινά
  • 100γρ. πλιγούρι ωμό
  • ½ κρεμμύδι ξερό
  • 1κ.σ. μουστάρδα
  • ½ φλ. Κρασί λευκό
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 1κ.γ. κουρκουμάς
  • 1κ.γ. ginger
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα θαλασσινά και το κρεμμύδι και τα σωτάρουμε για λίγο ανακατεύοντας καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το πλιγούρι και τα υπόλοιπα υλικά και αν χρειαστεί λίγο επιπλέον νερό. Αφήνουμε να βράσουν για άλλα 10 -15 λεπτά περίπου και το φαγητό μας είναι έτοιμο!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 357 Kcal
Carbs: 48 g
Pro: 21.1 g
Fat: 9.1 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές