ΥΛΙΚΑ

  • 5 καρότα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • ½  σελινόριζα
  • 1-2 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 200γρ. κατσικίσιο γιαούρτι ελαφρύ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα καρότο, την σελινόριζα και το κρεμμύδι μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 20-30 λεπτά. Με ένα μπλέντερ χειρός  χτυπάμε τα λαχανικά και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Τέλος σερβίρουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της κατσικίσιο τυρί.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 98 Kcal
Carbs: 15 g
Pro: 2 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές