ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ κολοκύθα κίτρινη
  • 2 πράσα ψιλοκομμένα
  • ½  σελινόριζα ψιλοκομμένη
  • 1κ.σ. Κόλιανδρο τριμμένο
  • 1κ.σ. Ginger τριμμένο
  • 1κ.σ. Κουρμουμά 
  • Πιπέρι 
  • 2κ.σ. Ελαιόλαδο

 

Προαιρετικά ξηροί καρποί για το γαρνίρισμα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα λαχανικά και τα τσιγαρίζουμε με 1κ.σ. ελαιόλαδο. Στην συνέχεια γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό μέχρι να καλυφθούν τα λαχανικά κ αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα. Όσον βράζουν τα λαχανικά προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε συχνά τα υλικά. Όταν βράσουν τα λαχανικά τα πολτοποιούμε και σερβίρουμε. Τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς της επιλογής μας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 -4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 92 Kcal
Carbs: 12 g
Pro: 2 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές