ΥΛΙΚΑ
- 350γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- 100γρ. σπανάκι ωμό
- 80γρ. Μοτσαρέλα
- Αλάτι
- Πιπερι
- Ρίγανη
- Σκόρδο τριμμένο
- 2κ.σ. Ελαιόλαδο
- 100γρ. κινόα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φιλέτο κοτόπουλο στη μέση και γεμίζουμε με το σπανάκι και τη μοτσαρέλα, βάζουμε αλάτι πιπερι, ρίγανη, σκόρδο, ελαιόλαδο και το βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 30-40 λεπτά. Αφού ξεπλύνουμε την κινόα την βάζουμε σε μια κατσαρόλα βάζουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Τέλος, σερβίρουμε το κοτόπουλο με την κινόα και προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 320 Kcal |
Carbs: | 5 g |
Pro: | 45 g |
Fat: | 10 g |