ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. κολοκύθα κίτρινη  
  • 80γρ. αλεύρι αμυγδάλου 
  • 2 αυγά  
  • 1/2 ξερό κρεμμύδι 
  • ½  μελιτζάνα 
  • 1 καρότο 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • Αλάτι – πιπέρι 
  • 1 ματσάκι μαϊντανός 
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά ψιλοκόβουμε την κολοκύθα, τη μελιτζάνα, το καρότο και το κρεμμύδι, τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Στην συνέχεια τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά. Στην συνέχεια κάνουμε μικρά κεφτέδάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί στη λαδόκολλα. Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180- 200 βαθμούς. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4-6 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 192 Kcal
Carbs: 24 g
Pro: 15 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές