ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Μανιτάρια λευκά
  • 120γρ. κατίκι ή ανθότυρο
  • 3 φέτες γαλοπούλα
  • Πιπεριά κόκκινη
  • Πιπεριά κίτρινη
  • Αλάτι
  • Πάπρικα
  • Πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και βγάζουμε το κοτσάνι. Στην συνέχεια γεμίζουμε το κάθε μανιτάρι με το τυρί της επιλογής μας. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές και τη γαλοπούλα και τα βάζουμε πάνω από το ανθότυρο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ψήνουμε στους 180-200 βαθμους για 20 λεπτά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 180 Kcal
Carbs: 8 g
Pro: 22 g
Fat: 5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές