ΥΛΙΚΑ

Για την γέμιση

  • 200 γρ. Γιαούρτι 2%
  • 100  γρ. Φυστικοβούτυρο
  • 2 κ.σ. Μέλι
  • 1/2 κ.γ. Άρωμα βανίλιας
  • 1/2 κ.γ. Αλάτι

Για την επικάλυψη

  • 200 γρ. Σοκολάτα
  • 1 1/2 κ.σ. Λάδι καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε τα υλικά για την γέμιση καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάζουμε 2 κ.σ από το μείγμα σε κάθε θήκη από μία παγοθήκη. Την βάζουμε στην κατάψυξη και την αφήνουμε μέχρι να παγώσει καλά. Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας και αφού κρυώσει λίγο βουτάμε μέσα τις μπουκίτσες και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα δίσκο με λαδόκολλα. Όταν τελειώσουμε τις βάζουμε στην κατάψυξη ξανά και περιμένουμε να παγώσουν.

* Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και σκόνη άγλυκου κακάο στη γέμιση.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
15 μπουκίτσες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 119 Kcal
Carbs: 14 g
Pro: 9 g
Fat: 7 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές