ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. αλεύρι ντίνκελ
- 5γρ. ξηρή μαγιά
- 200ml χλιαρό νερό
- 1κ.σ. ξύδι
- 1κ.γ. αλάτι
- ½ φλ. Κολοκυθόσπορος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και τη μαγιά και σιγά σιγά προσθέτουμε το νερό μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 40-50 λεπτά. Στην συνέχεια κόβουμε το ζυμάρι σε 4 ίσα μέρη και προσθέτουμε από πάνω τον κολοκυθόσπορο. Ψήνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 200 βαθμούς.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
4 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 80 Kcal |
Carbs: | 28 g |
Pro: | 8 g |
Fat: | 0.8 g |