ΥΛΙΚΑ
- 200γρ. Ρεβίθια ωμά
- 20ml ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 πρασινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 τομάτα τριμμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2κ.σ. Κόλιανδρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και την τομάτα. Αφού έχουμε μουλιάσει τα ρεβίθια για 10 ώρες τα βράζουμε για 10-15 λεπτά και στην συνέχεια τα βάζουμε στο πιρεξ μαζί με όλα τα υλικά και το νερό. Καλύπτουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Στην συνέχεια βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για αλλά περίπου 20λεπτα το φαγητό φούρνο.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
6-8 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 465 Kcal |
Carbs: | 39 g |
Pro: | 18 g |
Fat: | 15 g |