ΥΛΙΚΑ
- 200γρ. βρώμη αλεσμένη ή αλεύρι βρώμης
- 100-150ml γάλα φυτικό
- ½ κ.γ. baking powder
- 1κ.γ. βανίλια σκόνη
- 40γρ. Φυστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη
- 40γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το baking powder, την βανίλια, τα γάλα και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας στην βαφλιέρα και φτιάχνουμε σιγά σιγά όλο το μείγμα.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Γλυκά |
Ποσότητα: |
4 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 89 Kcal |
Carbs: | 11 g |
Pro: | 9 g |
Fat: | 1 g |