ΥΛΙΚΑ
- 10 φύλλα ρυζιού
- 2 μεσαία καρότα
- 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
- 2 κούπες ψιλοκομμένο μωβ λάχανο
- 1/3 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κούπες μανιτάρια
- 200γρ. καθαρισμένες γαρίδες
- Για τη σως
- 15γρ. φυστικοβούτυρο
- 20γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 1κ.γ. σησαμέλαιο
- 2κ.σ. σόγια σως
- 3κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά βράζουμε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε στις άκρη. Στην συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι περνάμε τα φύλλα ρυζιού για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Παίρνουμε τα φύλλα ρυζιού και γεμίζουμε με τις γαρίδες και τα υπόλοιπα υλικά.
Για της σως:
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
10 τεμάχια |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 67 Kcal |
Carbs: | 7.4 g |
Pro: | 2.6 g |
Fat: | 2.9 g |