ΥΛΙΚΑ

  • 10 φύλλα ρυζιού
  • 2 μεσαία καρότα
  • 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 2 κούπες ψιλοκομμένο μωβ λάχανο
  • 1/3 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κούπες μανιτάρια
  • 200γρ. καθαρισμένες γαρίδες
  • Για τη σως
  • 15γρ. φυστικοβούτυρο
  • 20γρ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1κ.γ. σησαμέλαιο
  • 2κ.σ. σόγια σως
  • 3κ.σ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά βράζουμε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε στις άκρη. Στην συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι περνάμε τα φύλλα ρυζιού για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Παίρνουμε τα φύλλα ρυζιού και γεμίζουμε με τις γαρίδες και τα υπόλοιπα υλικά.

Για της σως:
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
10 τεμάχια

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 67 Kcal
Carbs: 7.4 g
Pro: 2.6 g
Fat: 2.9 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές