ΥΛΙΚΑ

  • 400γρ. σολομός φιλέτο
  • 100γρ. ωμό σπανάκι
  • 2κ.σ. φιλαδέλφεια light
  • Πιπέρι
  • 2κ.σ.Κουρκουμάς
  • 100γρ. μαύρο ρύζι ωμό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το σπανάκι για 10 λεπτά. στην συνέχεια ανοίγουμε τα κομμάτια σολομού στην μέση και γεμίζουμε με σπανάκι και φιλαφέλφεια. Βάζουμε τον σολομό στην λαδόκολλα και ρίχνουμε το πιπέρι και τον κουρκουμα. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το μαύρο ρύζι για 30 λεπτά, Τέλος, σερβίρουμε τον σολομό μαζί με το μαύρο ρύζι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 358 Kcal
Carbs: 30 g
Pro: 25 g
Fat: 15 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές