ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. παντζάρια
  • 10 καρύδια
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • 2κ.σ. ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι 
  • ½ ξινόμηλο
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο 
  • 70γρ. μυζήθρα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα παντζάρια 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τρίψουμε στον τρίφτη. Στην συνέχεια κόβουμε σε μικρά κομμάτια το ξινόμηλο σπάμε ελαφρώς τα καρύδια προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το ξύδι και το ελαιόλαδο . Τέλος, ρίχνουμε τη μυζήθρα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 80 Kcal
Carbs: 13 g
Pro: 7 g
Fat: 6 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές