ΥΛΙΚΑ

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 150 γρ. μοτσαρέλα λευκή
  • 3 αυγά
  • 4 φέτες Γαλοπούλα
  • Φρέσκο Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • 1 Πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πατάτες και αφού κρυώσουν τις λιωνουμε σε ένα μπολ. Αναμειγνύουμε τις λιωμένες πατάτες, τα αυγά, τη μοτσαρέλα ,τη γαλοπούλα και το φρέσκο κρεμμύδι μεταξύ τους και γαρνίρουμε με πιπέρι αν θέλουμε. Παίρνουμε φόρμες για κεκάκια (αντικολλητικές), προσθέτουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στον φούρνο για 30-35 λεπτά στους 200°C μέχρι να πάρουν χρώμα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
12 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 180 Kcal
Carbs: 25 g
Pro: 13 g
Fat: 12 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές